Vintage udstyr

Se her vores helt specielle vintage udstyr .

Neumann M49

Neumann M49 er en legendarisk stormembran rør-mikrofon med vokallyd som speciale. Strømforsyningen virker som fjernbetjeningskontrol med 3 karakteristikker. Den røde “juvel” kendetegner denne model modsat M50, der har en gul “juvel”.Vort eksemplar er fra omkring 1955 og har tidligere tilhørt Danmarks Radio.

EMT 245

En unik og meget legendarisk rumklang fra omkring 1980. Lyder fantastisk og er studiernes mest anvendte rumklang. Enheden er monteret i studie 1, men via tie-lines kan den også bruges til mix i studie 2. Der er fremstillet utallige efterligninger som plug-ins – men her er altså et originalt eksemplar.

WURLITZER 200A

Første elektroniske eksemplar af Würlitzeren kom i 1955. Lyden har medvirket på utallige produktioner af bl.a. Ray Charles, Elton John, Billy Joel og ikke mindst Supertramp, hvor den karakteristiske lyd blev bandets “brand”. Modsat Fender Rhodes skal Würlitzeren forsynes med 220v. Vort eksemplar er formentlig fra start 70’erne.

LEXICON 960

Lexicon er betegnet som “The Godfather of Reverbs”. 960’eren er efterfølgeren til den klassiske Lexicon 480, der kom i 1984. Dette eksemplar af 960’eren er fra 1995.

Tube Tech’s rør-univers

Tube-tech er ægte rørlyd i verdensklasse produceret af danske Lydkraft. Vores eksemplarer er fra start 90’erne. De let genkendelige blå enheder står i førende studier over hele verden og har gennem årtier bevaret en position som det ypperste i audiokvalitet uanset de skiftende trends i optageteknikker.

HAMMOND A100 / LESLIE 147

Et legendarisk set-up der taler for sig selv. “Et hammondorgel er et el-orgel designet af Laureen Hammond i april 1935. Selv om hammondorglet oprindeligt blev solgt til kirker som et billigt alternativ til kirkeorgler, blev det hurtigt et populært instrument blandt jazz-, blues- og i mindre grad rockmusikere.” Sættet her er fra midt 60’erne.

OTARI MTR-12

2-spors mastering maskine (1/2”) i formidabel stand. Denne maskine er én af de første modeller, der kom på markedet i 1984. Ønsker man den fede lyd af ægte analog mastering, så er denne maskine uundgåelig.

HORNUNG & MØLLER

Klassisk opretstående klaver. Fabrikken der lukkede i 1972 nåede at fremstille mere end 50.000 eksemplarer. Vort eksemplar er formentlig fra 30’erne.

Urei 1176LN

Mono kompressor/limiter introduceret af Bill Putnam i 1967. Kompressoren var et kæmpe gennembrud indenfor limiter teknologien, og den første ægte peak limiter med transistorkredsløb som tilbød en uovertruffen ydelse og sin egen helt enestående lyd.1176LN er en klassiker, og har sat standarden for alle limitere i tiden herefter.

FENDER RHODES MARK II

Efterfølgeren til Mark I med den meget klokkeagtige lyd fremstillet fra 1979-1983. Mark II’eren har et fladt låg, så man kan sætte et andet key-board ovenpå. Lydmæssigt er klangen lidt lysere end Mark 1’eren. Vores model har 84 tangenter. Et unikt instrument i meget flot stand fra omkring 1980.

OTARI MTR-90

I 80’erne var Otari MTR90 den mest anvendte multi-track-recorder over hele verden med mere end 2000 solgte eksemplarer. Recorderen benytter 2” bånd og har 24 spor. Til maskinen hører en Otari CB-115 auto-locator. Vort eksemplar af MTR90’eren bliver løbende vedligeholdt og justeret. Studiet råder over et lager af 2” bånd