Studier & udstyr

Vore 2 studier er meget veludstyrede med masser af analogt outboard gear og mere end 100 mikrofoner. Nedenfor kan du klikke ind på en komplet udstyrsliste for hhv studie 1 og studie 2 samt udstyr, der er fælles for begge studier (swap-equipment).

Unik lyd og ambience

I studie 1 er der 5 separationsrum bygget op omkring det 100m2 store indspilningsrum, hvor man kan man ændre efterklangstiden med op til 2 sek. Det store rum er særdeles velegnet til optagelser af trommer, blæseinstrumenter, strygere og korensembler.

Digitale optagelser

Vi arbejder med Pro-Tools HD10 og de fede convertere fra DigiDesign. I januar 2020 forventer vi at convertere til Pro-Tools 12 med helt nye convertere.

Outboard gear

Vi råder over outboard gear fra Tube-Tech, Urei, Manley, Massenburg, Teletronix, EMT, Focusrite + meget meget mere.

Mikrofonerne - det første led

Godt begyndt er halv fuldendt. Vi har mere end 100 stk. mikrofoner til alle former for lydoptagelser – heraf 15 stk. rør-mikrofoner. Af herlighederne kan nævnes Neumann, Brauner, AKG, Sony, Brüel&Kjær, Røde, Sennheiser + mange mange flere

Analoge optagelser

Vi kan tilbyde analoge optagelser på 2" Otari MTR90 og mix/mastering på 1/2” Otari MTR-12

Mix

Kompleksets studie 2 er særdeles velegnet til mix på den legendariske SSL 4048 G+ med fuld automation på Pro-Tools via Tangerine Automation Interface.